FOTOGALERIE
Fotogalerie
VYHLEDAT NA STRÁNKÁCH
Google
Web karpaty.net
NAŠE AKCE, REKLAMA

Plán budování značení - Koločava 2008, II. tábor, turnus Koločava

Polsky Ukrajinsky
13.6.2008 | Otakar Brandos

Termín: 2. - 10.8.2008

Cerkev, Koločava

II. etapa budování turistického značení v oblasti obce Koločava - polonina Krásna a Piškoňa, Vnější Horhany. Cílem II. etapy je dokončení turistického značení v okolí Koločavy, vyznačení nástupů a hřebenovek na poloninu Krásnou a Piškoňu, vyznačení cesty na izolovaný vrchol Strimba a propojení s turistickými trasami, které budují kolegové v Usť Čorne, se kterými je připravena "vstreča" na sedle Prislop na závěr pracovního tábora. V případě času, dostatku sil a zejména vstřícných kroků z vedení Správy NP Siněvir protažení plánovaných tras k Siněvirskému jezeru a k horhanskému hřebeni.

Ubytování: Četnická stanice, Koločava. Možnost stravování v místě. Ubytování na 4 - 6 l pokojích je hrazeno pořadatelem tábora. V penzionu je toaleta i sprcha. Protože se nám podařilo zajistit spolufinancování z o.p.s. Člověk v tísni, bude ubytování i stravování formou polopenze hrazeno v plné výši.

Doprava: bude upřesněna na základě přihlášení účastníků, odvoz auty zajištěn z Košic 2.8.2008 (cca v 7.00) od vlakového nádraží, případně dalších svozových míst (Humenné nebo Michalovce) - bude upřesněno. Doprava do místa značkařského tábora na Ukrajině bude brigádníkům proplacena.

Materiálové zajištění: směrové tabulky, informační tabule, pracovní nářadí, ochranné pomůcky aj. zajišťuje organizátor značkařského tábora, vše bude k dispozici v místě.

Další informace budou průběžně doplňovány na webové stránky, případné dotazy a závazné přihlášky možno zasílat na redakce@treking.cz do 25.07.2008.

Člověk v tísni

V roce 2008 byl projekt značení turistických tras v okolí Koločavy a Usť Čorné hrazen českou vládou prostřednictvím společnosti Člověk v tísni o.p.s.

Oblíbený portál Hauzi.cz Vám nabízí na výběr chaty a chalupy ze všech koutů země.

Dopřejte si ubytování na horách.

Tip na ubytování v Česku - ubytování Krkonoše.

Tip na ubytování na Slovensku: ubytovanie Vysoké Tatry.